Over Sunbi

OPGERICHT IN 1997

In 1989 begonnen met Taekwondo.

De Taekwondolessen worden gegeven door de oprichter Maikel Peerkhan, rijks gediplomeerde  hoofdtrainer (NOC-NSF  en TBN erkend). Taekwondoschool Sunbi is aangesloten bij Taekwondobond Nederland (TBN). Wij trainen 1 keer per week. De groep bestaat uit mannen – vrouwen – kinderen, variërend van 14 jaar tot en met 57 jaar. Het graduatieniveau varieert van witte band tot 2e dangraad.

PASSIE & Doorzettingsvermogen

Trainingsregels:

Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig, ruim voor het begin van de training. Ieder lid draagt een schoon, wit Taekwondopak (dobok), zonder andere opdruk. Alleen zwarte reverse indien je in het bezit bent van een Taekwondo dangraad. Tijdens het trainen is het dragen van sieraden, piercings en/of horloge niet toegestaan.

De les start met groeten door de trainer en eindigt door gezamenlijk afgroeten bij vertrek. Ook bij samen trainen; altijd starten met groeten en bij einde afgroeten. Houdt ook rekening met elkaar, vooral met een tegenstander die misschien niet even sterk is of bij graduatie en/of leeftijdsverschil. Ga respectvol met elkaar om. Wij trainen veel samen met elkaar en daarom is de algemene hygiëne van groot belang. Zorg ervoor dat je lichaam, dobok en beschermers schoon en fris zijn. Zorg voor korte nagels van handen en voeten.

Andere zaken:

Tijdens ziekte en/of blessures, vindt geen opschorting van contributie plaats. Onze vereniging of personen in onze vereniging aanvaarden op geen enkele wijze aansprakelijkheid. Het is vanzelfsprekend dat onze leden en de trainer altijd rekening houden met elkaar. Samen veilig sporten staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zijn ook niet aansprakelijk voor het zoekraken of diefstal in de kleedkamer of van achtergelaten eigendommen.